Base 20

Base 20

KOMPAKTNOST KAO OSNOVNA KARAKTERISTIKA

Base 20 je idealan traktor za profesionalce kao i za zahtevnije ljubitelje poljoprivrede, koji trebaju kompaktan i snažan traktor, a čija je cena zaista pristupačna. Mali, praktičan i zgodan, razvijen u zglobnoj verziji, veoma je funkcionalan za rad izmedju uskih redova i na malim prostorima.

20 SN dizel motor sa 22 KS

Kategorija:

Opis

Zahvaljujući svojoj okretnosti, lakom upravljanju (servo volan) i kompaktnim dimenzijama, serija Euro svrstava se u sam vrh među sličnim traktorima te kategorije.  U najužoj je verziji širina traktora samo 1000 mm, a najveća dužina je 2660 mm. Usprkos malim dimenzijama, težina traktora je od 1100 do 1350 kg, što obezbeđuje stabilnost i robusnost.Model Euro 45, pored verzije sa krutom šasijom (RS), postoji i u verziji sa pregibnom šasijom (SN), sa sistemom hidrauličnog upravljanja koji omogućuje radijus okretanja samo 1,4 m. Serija Euro posebno je pogodna za rad u vinogradima, maslinjacima i voćnjacima, odnosno svuda gde ima malo prostora za manevrisanje i gde je teren zahtevan.Traktori serije Euro su opremljeni novim motorima sa vodenim hlađenjem, proizvođača Lombardini, koji poštuju kriterijume zaštite okoline Euro 3. U kombinaciji sa menjačem i veoma jednostavnom i izdržljivom transmisijom, osiguravaju primerenu radnu brzinu i potrebnu snagu za različite poslove.
Menjač „6+3“ sa brzim, sporim i brzinama unazad, omogućuje izbor radnih brzina od 1 do 26 km/h unapred i od 1,5 do 6,3 km/h unazad.Hidraulični sistem sastavljen je od pumpe sa protokom 25 l/min i para zadnjih hidrauličnih distributera sa dvostrukim efektom i brzim preklapanjem push-pull. Podizna sila zadnje hidraulike je 1000 kg kod modela Euro 40 i 1200 kg kod modela Euro 45. Zadnji kardan ima 540/1000 o/min.
Katalog – Base 20

 

 

 

 

 

 

GOLDONI IN THE WORLD

Base 20